Thursday, May 7, 2009

~Lets Party!!~

SHOUT OUT!.hIHI..kAMboh ada bunyi..well, on 13 May, theres gonna b pesta Ketam a.k.a Pesta Pantai d Pekan Sematan, juz 20 minutes from my kampung..n about 1 1/2 hour from Kuching...maka gempak la satu office pepagi tadi, story2 tentang pesta yang akan diadakan.
Well, I think it a good effort by d goverment to commercialize d place. Excited gak i..my first time ikut pesta pantai ni...

Terbayang2 ketam2 yang enak d makan..SLURPP.!Pastinya dijual dgn harga yg.berpatutan..
they said, theres gonna b sukaneka..hopefully ada beach volleyball!!!..Aww..
Tambah lagi.,"cikgu cikgi" kata ada live band gak malam ari tu...phewit.semangat aku..;p..Cant hardly wait for dat lah..Neway, will cover for u all soon, k...teruskan ceria slalu..jOM kita enjoy!!!Xoxoxo


4 comments:

  1. lamanya tak mkn ketam. yumyum =D

    ReplyDelete
  2. wah nak ikut
    jangan lupa post satu ketam

    and mau band juga
    and laki sexy

    hahaha

    ReplyDelete
  3. ooohhh..ada ka pesta ketam hik hik, baru tau, dan macam bestt jak ohhh, julie mek dak lukis muka ktk ya, dah tertunai pesanan penaja, tapi jawab tag ya belum gik kmk tunaikan hahahahaa..
    k happy2 julie...
    pssstttt..kelak mun ada cikgu2 laki yag comel lote boh lupak sekodeng snapkan pic sidak ya, postkan utk tontonan kami muahahahaha..

    ReplyDelete
  4. hi adawiah...thanks for dropping by..yup..tak sabar nak rasa ketam..hihi

    my dear xuen n IVY......WAHHHH Notiiieee ya.KUANG2

    ReplyDelete